De Helden van Vroondaal
GROEN EN WATERRIJK WONEN TUSSEN STAD EN KUST

Wonen in de Helden van Vroondaal

Uitzonderlijk, zo mogen we de locatie van De Helden van Vroondaal wel noemen. Als onderdeel van nieuwbouwproject Vroondaal maken ‘De Helden’ deel uit van een schitterend nieuw woongebied rondom Park Madestein, in het zuidwesten van Den Haag. Zoom je iets verder uit, dan vind je de zee, het strand en de duinen aan de ene kant en de stad met al haar voorzieningen aan de andere kant. Meer hoef je je niet te wensen, toch?

Vroonvaart

De Helden van Vroondaal maken onderdeel uit van het woongebied “Vroonvaart”, één van de vier deelgebieden van Vroondaal. Vroonvaart is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Exporteursbaan en de Madepolderweg. De nabijheid van het park en de mogelijkheid om met een bootje Den Haag en het Westland te verkennen maken Vroonvaart uniek.
Meer over het project

Natuur om de hoek

Park Madestein is niet zomaar een stukje natuur; het is een van de grootste groengebieden van Den Haag. De plek bij uitstek voor een ontspannende wandeling of fietstocht, bijvoorbeeld na een drukke werkdag. Of voor een leuke middag buiten met de kinderen. Met een stadsboerderij, sportcomplex, recreatieplas, restaurant en buurttuintjes is er altijd iets te zien of beleven. En het mooie is: vanuit De Helden van Vroondaal sta je er zo! Voor nog meer groen en natuur kun je terecht op het nabijgelegen landgoed Ockenburgh of recreatiegebied De Uithof. Samen met Park Madestein vormen zij een enorm groen gebied ten zuidwesten van Loosduinen en Kijkduin.

Alles in de buurt

Het mooie aan De Helden van Vroondaal is dat je de rust en het groen in een handomdraai verruilt voor de dynamiek van de stad. In de nabije omgeving vind je de belangrijkste voorzieningen, zoals scholen, zorgfaciliteiten en winkelcentra. Heb je zin in een middag shoppen? Lekker uit eten? Of een avondje uit? Stap op de fiets of de tram en voor je het weet geniet je van een bruisende middag, avond of nacht!
Meer over het project

Uitstekend bereikbaar

Naar kantoor in Den Haag, een klant in Rotterdam, vrienden in Leiden, je vliegreis vanaf Schiphol: vanuit De Helden van Vroondaal is alles bereikbaar. Binnen enkele minuten rijd je met de auto de N211 op, die aansluit op de A4. Via de N213 en de A20 heb je een snelle verbinding met Rotterdam, de Zuid-Hollandse Eilanden en Zeeland. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op de Kraayensteinlaan stap je op tramlijn 2 richting Den Haag centrum, Voorburg en Leidschendam. Of stap bij tramhalte de Uithof op lijn 4, richting Den Haag centrum, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer.