De Helden van Vroondaal
WONEN IN STIJL

Koopwoningen Helden van Vroondaal

In totaal zullen in De Helden van Vroondaal 117 energiezuinige woningen worden gerealiseerd. Hoewel deze woningen allemaal worden gekenmerkt door de krachtige, rijke architectuur welke is geïnspireerd op de neo-renaissancistische architectuurstijl uit de Haagse klassieke wijken, is er ook veel variatie!
Fraai gedetailleerde gevels, luifels, torentjes, veranda’s en gevelbanden dragen bij aan een stijlvol, dynamisch straatbeeld. Tegelijkertijd zorgt het palet van subtiel op elkaar afgestemde kleuren en materialen voor de nodige rust en eenheid.

In de 1e fase van De Helden van Vroondaal bevinden zich 45 woningen, verdeeld over de volgende typologieën:

  • 18 Laanwoningen: geschakelde eengezinswoningen met een “beukmaat” van 5,4 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 130 m2;
  • 8 statige & ruime Herenhuizen: ruime familiewoningen met een “beukmaar” van 5,7 meter en een woonoppervlakte vanaf ca. 140 m2;
  • 15 halfvrijstaande Watervilla’s: fantastische twee-onder-één kapwoningen met garage/berging en een woonoppervlakte vanaf ca. 150 m2;
  • 4 fraaie, vrijstaande Villa’s: schitterende, vrijstaande villa’s (met garage/berging) en een woonoppervlakte vanaf ca. 170 m2.

Duurzaam wonen

Woon je in De Helden van Vroondaal, dan ben je ongetwijfeld een liefhebber van de natuur. De groene omgeving is wezenlijk voor jouw woonbeleving en je draagt de aanwezige bomen, planten, vlinders en andere flora en fauna een warm hart toe. Vanzelfsprekend vind je het belangrijk dat de woningen in De Helden van Vroondaal duurzaam zijn. En dat zijn ze ook. Alle woningtypen in het plan voldoen aan de huidige maatstaven voor duurzaam wonen. Zo zijn ze voorzien van een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Dit en nog meer duurzame toepassingen zorgt voor energielabel A++++!

Verkoop start medio 2024

Medio 2024 gaan de eerste woningen van de Helden van Vroondaal in verkoop. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je in als geïnteresseerde! Wij houden je dan volledig van alle ontwikkelingen op de hoogte!

In heb interesse