De Helden van Vroondaal
DE HELDEN: LANDELIJK & WATERRIJK

Nieuwbouwproject Helden van Vroondaal

De Helden van Vroondaal is onderdeel van nieuwbouwproject Vroondaal, een geheel nieuw woongebied aan de zuidwestkant van Den Haag. Vroondaal is honderd hectare groot en biedt ruimte aan duizend-en-één woonwensen. Verfijnde variatie is hierin het sleutelwoord. Of het nu gaat om het brede woningaanbod, de harmonieuze afwisseling in architectuur, de aantrekkelijke omgeving, de duurzame toepassingen of de avontuurlijke speelplekken: hier voelt iedereen zich thuis!
Bekijk het aanbod Ik heb interesse

Wonen nabij water en groen

De Helden van Vroondaal maken onderdeel uit van het woongebied “Vroonvaart”. Vroonvaart is gelegen aan de zuidzijde van Park Madestein en ontsloten vanuit de Exporteursbaan en de Madepolderweg. De nabijheid van het park en de mogelijkheid om met een bootje Den Haag en het Westland te verkennen maken Vroonvaart uniek. De architectuurstijl is chique Haags met een landelijk karakter wat aansluit bij haar omgeving. Deze unieke plek grenst bovendien vrijwel direct aan het idyllische Park Madestein. Vanuit je woning wandel of fiets je zó dit groen- en waterrijke gebied binnen.

117 gevarieerde woningen

Niet alleen de omgeving, ook de woningen dragen bij aan het unieke karakter van De Helden van Vroondaal. In totaal verrijzen hier – verdeeld over drie fasen – 117 woningen, variërend van statige herenhuizen tot ruime twee-onder-een-kapwoningen en heerlijke vrijstaande villa’s. Met hun gevarieerde voorkomen en fraai gedetailleerde architectuur zijn het echte blikvangers. Of zoals wij het liever zeggen: uitblinkers in stijlvol wonen!
Meer over de woningen

Landelijk en waterrijk

De Helden van Vroondaal is een relatief klein deelgebied gelegen tussen de Madepolderweg, de Boomawatering en de Exporteursbaan, dit geeft het gebied een introvert en intiem karakter. De Helden van Vroondaal krijgt een meer landelijk karakter met waterrijk woonmilieu aan de Boomawatering. De meer landelijke ligging richting het Westland en het introverte karakter van de locatie komt ook voor in de Westlandse lintbebouwing en de historische Haagse hofjes.
In de architectuur van de Westlandse lintbebouwing en de Haagse Hofjes is gezocht naar elementen die het landelijke karakter van dit gebied benadrukken. Deze details komen terug in de detaillering van de bebouwing in De Helden van Vroondaal.